Inbrengen

Algemene Voorwaarden inbrengen kleding!

  • Wij nemen alleen kleding in die schoon, heel en eigentijds is (niet meer dan 2 seizoenen geleden) U dient minimaal 8 kledingstukken in te leveren, dit geld alleen voor de eerste keer dat u inbrengt!
  • De door u aangeboden kleding dient recentelijk te zijn gewassen, zo nodig gestreken, zonder vlekken, en zonder zichtbare stoppages te zijn.
  • Vanaf Februari nemen wij voorjaar- en zomerkleding, accessoires in
  • Vanaf September kunt u bij ons terecht voor de inbreng van herfst- en winterkleding en accessoires.
  • De kleding hangt ongeveer 6 tot 8 weken in de winkel
  • Klanten waarvan een geldig email adres van bekend is krijgen na het uitzoeken van de artikelen automatisch een overzicht van de geprijsde artikelen.
  • Kleding die niet door ons ingenomen worden gaan naar het goede doel.
  • De ingebrachte kleding wordt door ons in principe op volgorde van inname in de winkel gehangen. Wij behouden ons het recht om daar naar eigen inzicht van af te wijken.
  • Nadat de twee maanden verstreken zijn halen wij uw kleding uit de winkel, daarna sturen wij u een overzicht van de verkopen.

PRIJSBEPALING

Wij etaleren en bemiddelen in de verkoop van uw kleding. Wanneer het artikel is verkocht, ontvangt u 35% van de verkoopprijs, 44 % is voor ons en 21% is voor de fiscus!

Wij behouden ons het recht voor om de verkoopprijzen te verhogen c.q. te verlagen.

VERANTWOORDELIJKHEID

Wij besteden de grootste zorg aan uw artikelen. Zoekgeraakte of gestolen kleding kunnen door ons niet worden vergoed, tenzij het een grove nalatigheid onzerzijds betreft. De artikelen zijn niet verzekerd tegen brand- en waterschade.

KLEDING RETOUR OF GOEDE DOEL?

Soms komen er kledingstukken niet in de winkel i.v.m. gaatjes, vlekjes of andere oorzaken.

Kleding die wij niet voor verkoop in de winkel hangen gaan automatisch naar het goede doel.

Als de verkooptermijn is verstreken zullen de niet verkochte kledingstukken aan het goede doel worden gedoneerd.

Gelieve uw kleding dus heel goed op kwaliteitseisen selecteren. Kleding die bij voorbaat kansloos is om in de winkel te hangen, dus niet inbrengen.

Het is raadzaam om een briefje met uw naam, adres aan de doos te bevestigen, dit voor het zoekraken van kledingstukken.

 

MERKKLEDING
Wij nemen uitsluitend merkkleding aan, dat wil zeggen dat wij dus geen kleding van Primark, Zeeman, Bristol, Scapino, Tuunte, ter Stal, Wibra etc aannemen.

De accessoires die u in wil leveren, dienen er nog erg mooi uit te zien, bij schoenen geldt geen kapotte neuzen en versleten hakken.